Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

marți, 23 februarie 2010

Adevarul despre Francmasonerie

"Eu sunt cel dintai si Cel de pe urma si nu este alt dumnezeu afara de Mine". Isaia 44:6

Dar au fost in popor si prooroci mincinosi, dupa cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura eresuri pierzatoare si tagaduind chiar pe Stapanul Care i-a rascumparat, isi vor aduce lor grabnica pieire;
Si multi se vor lua dupa invataturile lor ratacite si, din pricina lor, calea adevarului va fi hulita". II Petru 2:1-2

"Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi. Matei 24:24

"Iubitilor nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiindca multi prooroci mincinosi au iesit in lume. Si orice duh, care nu marturiseste pe Iisus Hristos nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ati auzit ca vine si acum chiar este in lume. I Ioan 4:1-3

Pentru a intelege ce este Masoneria trebuie sa ne raportam la relatia biblica dintre Bine si Rau.
Aflam, din Biblie, ca singurul scop al omului din viata sa de pe pamant este mantuirea. Pentru a-si recastiga locul in Imparatia Cerurilor, el trebuie sa poarte insa un razboi nevazut cu diavolul. Dupa cederea ingerilor, Dumnezeu a hotarat sa ofere locurile lor oamenilor vrednici. Cand numarul ingerilor cazuti va fi egal cu cel al cuviosilor si dreptilor neamului omenesc, atunci va fi sfarsitul lumii. Pentru ca oamenii se pot sfinti - numai prin Hristos - diavolii au prins ura pe ei, prin urmare au decis sa-i piarda. Dumnezeu, cunoscand motto-ul demonilor:" scopul scuza mijloacele", a inzestrat omul cu constiinta, ca sa fie capabil sa distinga duhurile si sa se fereasca de capcanele lor. Sfintii Parinti, in frunte cu Sfantul Ioan Damaschin ("Dogmatica") afirmau ca tot ce este rational (oameni si ingeri) este si liber. Deci omul este liber sa aleaga intre Bine si Rau, la fel cum au fost si ingerii, in functie de cum doreste.
Pentru a insela vigilenta omului, Satana foloseste diferite tertipuri. Cel mai puternic viclesug pus la cale de vrajmasul omenirii, este Masoneria: o forma contemporana de satanism. Radacinile Masoneriei se gasesc in cele mai vechi timpuri, chiar daca sub alte nume, cum ar fi: Sionisti, Iluministi, sau, mai recent, Nazisti, Comunisti, New-Age-isti, etc. In ziua de azi ea stapaneste totul; tentaculele ei s-au intins in toate ramurile sociale, infiltrandu-se pana si in Biserica.
Ei afirma ca slujesc Binele, fac acte de caritate, ba chiar au construit catedrale si biserici. Neaga orice legatura cu ocultismul insa invataturile si simbolurile lor ii tradeaza. Afirmatiile lor au un singur scop, acela de a atrage cat mai multi oameni, fie membri, fie simpli simpatizanti, astfel incat sa-si duca la bun sfarsit planurile lor diabolice. Din fericire, anumite informatii despre ei "au transpirat", concretizandu-se in critici sau anateme. De ce am zis "au transpirat"? Pentru ca Masoneria este o organizatie secreta. Are o conducere de tip piramidal, iar gradele inferioare nu cunosc ce se-ntampla la nivelele superioare. Acesta este si viclesugul. Masonul este initiat treptat in grad, ca sa nu sufere un soc cand ar afla ca se-nchina lui Lucifer. Daca Masoneria ar fi transparenta si i s-ar cunoaste toate secretele, atunci toti ar condamna-o. Curios ca tocmai o asemenea organizatie secreta si obscura pretinde ca detine calea spre Adevar si spre Lumina. Si daca tinem cont de cuvintele Mantuitorului: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" Ioan 14:6 "Cel ce imi urmeaza Mie nu va umbla intru Intuneric".Ioan 8:12, atunci masonii de care lumina sunt invaluiti si ce fel de cale cunosc, de vreme ce nu-L urmeaza pe Hristos? Si tot din Biblie stim ca numai prin Hristos ne putem mantui, iar cine-L respinge pe Hristos, Il respinge si pe Tatal Ceresc. Ioan 5:23; 6:38-40; 10:30. Nu cumva ei numesc lumina intuneric si intunericul lumina Isaia5:20 ?
Despre ierarhia masonica se stie ca are 33 de grade, desi unii spun ca ar fi mai multe (vezi articolul despre ierarhia francmasoneriei).
In cursul existentei lor, masonii au intampinat opozitie din partea Bisericii, a catorva fosti masoni (care au platit cu pretul vietii) sau a unor deputati din Franta, Italia, Romania. Dar fiindca liderul spiritual al Francmasoniriei este Satan, singurele arme eficiente impotriva masoniriei sunt postul si rugaciunea. Totusi, semenii nostri trebuie avertizati de acest pericol ca sa nu se afle inchinandu-se lui Lucifer. Asadar, daca pana acum erati atei, acum este momentul sa va intoarceti la credinta; daca pana acum erati superficiali, mariti canoanele si privegheati: vremurile se aproprie Marcu 13:35-37. Se poate sa fi fost mintiti in legatura cu Mos Craciun, dar nu si despre masonerie. Taina Faradelegii trebuie implinita pana la capat, dar nu va panicati - desi adevarul despre Francmasonerie este socant - exista o scapare: Hristos.
Iar daca vedeti cumva vreun preot, episcop sau chiar patriarh pactizand cu ei, nu va nelinistiti. Ei nu reprezinta intreaga Biserica. Sigur e deranjant ca lupul sa fie pastor la oi si, sigur, te astepti ca preotii (fie cu functie, fie fara) sa fie niste oameni virtuosi, intelepti, niste adevarati "fii ai Domnului", dar sa nu uitam ca Masoneria, fiind secreta, membrii acesteia nu stiu in ce se implica. Ei sunt atrasi fie de cuvintele bombastice: actiuni de caritate, aproprierea dintre semeni; fie din interes personal: colegii din organizatie fiind oameni sus-pusi se pot ajuta intre ei si pot facilita anumite afaceri, proiecte, etc.
Timpul si spatiu ne constrang in a prezenta mai multe din secretele masoneriei. Si probabil ca multi, chiar in fata unor dovezi concrete, nu vor crede. Este si acesta un siretlic dracesc: de a spune oamenilor ca iadul nu exista, iar dracul nu-i chiar asa de negru precum pare.
Fie ca Dumnezeu sa va lumineze mintea si sa va intareasca, in vremurile foarte grele ce vor veni. Si nu uitati:


HRISTOS A INVIAT!

Niciun comentariu: