Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

joi, 18 ianuarie 2018

# REZIST – Ideologia progresista de tip neomarxist

         La sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial PCR ,care activa in ilegalitate si a fost infiintat sub obladuirea bolsevismului marxist-leninist in anul 1921,a trecut la conducerea Republicii Socialiste Romania ca partid unic.Doctrina sistemului comunist,care a fost unul experimental creat de elita evreiasca a vremii,era una marxist-leninista atee.Ilegalistii partidului, care au devenit apoi membrii de partid,proveneau in marea majoritate din muncitori si tarani care nu erau invatati,nu aveau studii si carora puterea comunista formata din evrei khazari le-a promis libertate,egalitate si fraternitate,un socialism utopic,fals si de neaplicat in realitate. Aceasta conducere era formata de kominternistii bolsevici,evrei khazari,care sub masca umanitatii au propovaduit doctrina care le era si le este si astazi draga,doctina unui ateism salbatic. Pentru a forma adepti,acei executanti, sclavi ai sistemului prin care trebuia propagata aceasta ura impotriva credintei si a lui Dumnezeu,au infiintat o adevarata academie pe numele ei „Stefan Gheorghiu”. Aceasta a fost infiintata la initiativa unei evreice diabolice,Ana Pauker,in anul 1945 si era menita sa fie fabrica de viitoare cadre PCR,adica spalatii pe creier ai sistemului care aveau rolul de prigonitori ai crestinilor. Din randul acestora au iesit tortionarii vremii,Visinescu,Ficioru si ceilalti comandanti ai lagarelor si inchisorilor comuniste,oameni indobitociti si transformati de sistem in animale fara ratiune si sentimente care au ucis si torturat la comanda intelectualii vremii,preotii si pe cei care se opuneau regimului.In timpul acestui regim experimental de tip criminal o incercare a evreilor sionisti de suprimare a credintei dominante ortodoxe care era specifica estului Europei,au suferit prigoana , tortura si chiar moartea pentru convingerile crestine si nationaliste importante personalitati precum Valeriu Gafencu,capitanul Zelea Codreanu,poetii Radu Gyr, Mihai Eminescu si preoti precum Ilie Lacatusu,Arsenie Papacioc,Arsenie Boca,Iustin Parvu. Dar ura nu s-a indreptat numai asupra oamenilor ci si a locaselor de cult care au fost distruse,daramate sau vandalizate. Perioada 1945-1989 a dat lui Dumnezeu cei mai multi sfinti mucenici,care azi sunt cinstiti de BOR si de toti crestinii ortodocsi si contestati cu manie proletara de organizatiile evreiesti.
         Astazi,asistam parca la un come back al acelor vremuri cu progeniturile kominternistilor bolsevici ,care dirijeaza o masa de oameni prin lideri platiti care formeaza o adunatura cu un nume penibil # rezist. Asistam de fapt la un nou Stefan Gheorghiu,o scoala a manipularii si indoctrinarii indreptata dupa bunul plac al stapanilor evrei de azi impotriva unui partid politic sau al altuia dupa propriile interese si impotriva poporului roman.
         Liderii de azi care organizeaza la comanda revolte si actiuni de strada,dar si membrii acestei grupari sunt viitorii Visinescu si Ficioru,indoctrinati in ateism,fluturand in piata steagul lagarului UE si steagul Americii.Mai lipsea steagul evreiesc si atunci aveam tabloul complet al prigonitorilor de fapt ai romanilor. Ateismul pe care il promoveaza acesti lideri ai acestor vasnici rezistenti,este de fapt unul mascat de propaganda progresista de tip neomarxist,care ataca credinta ortodoxa majoritara prin acceptarea anormalului ca fiind normal,prin acceptarea in numele unei tolerante false,ceva de genul libertate-egalitate-fraternitate, a unor comportamente impotriva firii precum homosexualitatea,batjocura la adresa crestinilor si a preotilor acuzati de primitivism.
          As fi inteles si as fi aprobat o asemenea miscare care sa lupte pentru tara,pentru apararea credintei strabune,care sa inlature de la putere toate cozile de topor,toti alogenii care ne duc la ruina,care sa future in piata numai steagul Romaniei si nu al colonizatorilor,care sa poarte in maini cu mandrie icoanele crestin-ortodoxe asa cum au luptat si au murit pentru tara eroii cu arma in mana si crucea la gat. Dar nu,aceasta organizatie de rezistenti,la ce oare??,actioneaza la comanda stapanilor din umbra pentru inlocuirea unor sclavi  care au devenit neascultatori si obraznici cu alti sclavi dispusi sa actioneze dupa interesele lor. Practic,romanii astazi la fel ca ieri,datorita progresistilor atei asa cum au fost ilegalistii comunisti de ieri ,vor avea de suferit prigoana neomarxista pregatita pentru a cata oara de evreii sionisti.

          Frati romani,crestini ortodocsi nu faceti jocurile masoneriei sioniste si nu aderati la aceasta miscare tesuta cu viclenie si la actiunile lor. Deschideti ochii si nu va lasati manipulati asa cum s-a intamplat in decembrie 1989. Nu aveti incredere intr-o miscare antinationala care promoveaza,pentru a cata oara,ateismul sub masca progresismului neomarxist.

Niciun comentariu: