Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

miercuri, 11 mai 2016

ASASINAREA LUI HIPOCRATE

           
        Juramantul lui Hipocrate,cunoscut ca acel cod de onoare ,deontologic,al  oricarui medic ar trebui sa fie pentru acestia temelia  in jurul caruia isi va cladi viitoarea cariera.Dar medicina moderna care are ceva din practicile lui Mengele,a hotarat sa-l asasineze pe Hipocrate,sa-i fie calau si gropar iar juramantul acestuia prin care medicul se angaja sa aiba onoare,sa ajute pacientul  cu toata atentia si grija fara a cere plata,sa nu incredinteze cuiva otravuri ,sa nu faca avorturi si altele, sa fie declarata desueta si perimata si sa primeze dezonoarea,coruptia ,hotia si chiar crima.
          Nu intentionez aici sa fac un proces tuturor medicilor,pentru ca sa nu uitam ca avem si medici printre sfinti. Avem medici care s-au sacrificat si au pus indemanarea,cunoasterea si priceperea in slujba omului. Un exemplu contemporan este marele medic chirurg , profesorul Alexandru Pesamosca numit pe buna dreptate doctorul fara de arginti, un inger pazitor al multor generatii de copii care prin sacrificiul si abnegatia cu care a tratat si vindecat cu credinta,fara sa ceara nimic in schimb ,s-a alaturat sfintilor in imparatia Lui Dumnezeu.
           Sistemul sanitar romanesc a fost azi penetrat de o pleiada de medici pe care juramantul lui Hipocrate ii lasa indiferenti, medici care si-au cladit cariera pe spagi,medici care se inchina cu evlavie la cea mai teribila gaselnita a lui Satan de a lua suflete, Banul. Astazi se practica furtul ,mii sau sute de mii de romani platesc bani la sistemul hotesc de asigurari de sanatate si care in baza de date apar ca neasigurati . Unde se duc acei bani pe care aceasta gaura neagra a sistemului sanitar ii inghite in mod rusinos si nemeritat. Unde sunt organele fiscale sa constate fraudele de natura economica pe care acest sistem imbolnavit le face in fiecare zi? Ni se spune cu nerusinare ca s-au cheltuit miliarde pentru acele carduri de sanatate care au scop de a reduce frauda si hotia, dar ea se practica si inca la nivel mare odata ce se incaseaza bani de la salariati ca sume pentru asigurari medicale si acestia apar neasigurati.Poate cineva sa explice unde se duc acei bani negrii ?
           As vrea sa dezvalui acum unul din cele mai teribile secrete ale medicilor de azi si anume modul in care acestia te determina sa ajungi client permanent al spitalelor,clinicilor si farmaciilor. Ca pacient,avand o gripa rebela sau o boala minora si avand incredere in medic,mergi la el sa te consulte si sa-ti prescrie un tratament pe reteta. Acesta iti prescrie pe reteta mai multe medicamente,din care cel putin 2 din ele administrate impreuna au efecte adverse devastatoare si provoaca mai multe dezechilibre in organism. Cu buna credinta cumperi tratamentul si il iei in speranta ca te vei vindeca,dar cu stupoare constati ca te simti mai rau. Mergi din nou la medic si ii spui ca iti este mai rau si nu te-ai vindecat.Bineinteles ca el te calmeaza si iti spune sa nu iti faci probleme,pentru ca cel mai probabil acel virus  se dovedeste foarte incapatanat si trebuie sa-ti dea un tratament mai puternic si mai indelungat. Ai incredere si de data asta si iei si tratamentul acesta mai indelungat,care este din nou compus din medicamente mai puternice si care din nou sunt contraindicate de a fi luate impreuna. De data aceasta,la majoritatea pacientilor si indeosebi la cei batrani sau cu imunitatea scazuta datorita dezechilibrelor grave ,se instaleaza dupa un timp boala cronica.Atunci devii implacabil client permanent al spitalelor si farmaciilor si cotizant al marilor concerne farmaceutice care au invadat mass-media romaneasca cu reclame la medicamente, de parca am devenit subit un popor de bolnavi si handicapati. Prin acest sistem simplu si criminal iti este negata calitatea de om si devii cobai,dar nu gratis ci uneori platind cu bani grei.
                      Am refuzat sa fiu inselat,am refuzat masurile de control precum CARD (DRAC)-ul de sanatate si mi-am pus toata nadejdea in Dumnezeu.El a lasat omului boala,ca o incercare in credinta,dar tot El a lasat leacul si vindecarea in natura pe care cu generozitate a creat-o in simbioza cu marea sa Creatie OMUL. Luati tratamentul din natura,pentru ca acestea nu au efecte adverse si spre deosebire de cele sintetice chiar vindeca.
                     Astazi nu se mai pomeneste de Hipocrate,pentru ca a fost ucis ca potrivnic al sistemului iar juramantul lui nu se mai rosteste si nu se mai aplica pentru ca nu-si mai are rostul in constiinta tanarului medic preocupat sa se imbogateasca rapid, chiar cu pretul vietii pacientilor.

Un comentariu:

Radu Marian spunea...

Cu mila Domnului nostru Iisus Hristos, să nădăjduim în moartea celor rele si biruința vieții!