Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

joi, 27 mai 2010

De ce nu bat clopotele,Preafericite Patriarh ?

Aceasta postare vreau sa fie o scrisoare deschisa adresata Patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane:
Preafericite Parinte Patriarh,intotdeauna am considerat ca Biserica are un rol determinant in evolutia umana din punct de vedere uman,spiritual dar si educativ.Daca din punct de vedere uman si spiritual,Biserica Ortodoxa Romana are o contributie,prin acordarea de asistenta spirituala si crestina poporului roman, din punct de vedere educativ contributia este foarte mica.In aceste vremuri obscure,in care se incalca orice reguli scrise si nescrise,in care Omul este umilit,injosit,infometat si impins la cel mai mare pacat-sinuciderea,nu credeti ca trebuie spus adevarul?? De ce Preafericite Parinte, Biserica nu a avut nici o reactie,dvs. personal de ce nu ati adresat celor care sunt uneltele masoneriei mondiale si stiti asta la fel ca si mine,un cuvant de dojeana,un mesaj de protest ? Toata lumea isi da cu parerea in mijloacele mass-media,toti cauta vinovati printre oameni.De ce nimeni nu spune adevarul?? Oamenii au dreptul sa stie cine ii infometeaza, au dreptul sa stie ca Fiara prin discipolii ei masonii,isi face lucrarea in lume.Preafericite Parinte Patriarh, acum mai mult ca oricand crestinii din Romania si nu numai trebuie sa stie adevarul.Ca un bun crestin si un bun roman fac apel la Dvs. si la Biserica Ortodoxa Romana sa arate oamenilor acestei tari cine este Francmasoneria si pericolul pe care aceasta organizatie satanista il reprezinta pentru omenire.Si mai am o rugaminte,Preafericite Parinte Patriarh ,rugati-va pentru noi toti !!

2 comentarii:

Anonim spunea...

PUTEREA OCULTEI MASONICE REZIDA DIN IGNORANTA SI PRIMITIVISMUL OAMENILOR , STARE LA CARE AU CONTRIBUIT FUNDAMENTAL INSTITUTIILE RELIGIOASE, ELOGIATE IN MOD ERONAT . CRESTINISMUL ESTE O RELIGIE EXPORTATA TOCMAI DE CEI INCRIMINATI DE DVS. SI NU VA MINTUI PE NIMENI ! IN CEEA CE PRIMESTE NOUA DREAPTA NU PARE DELOC A FI CE PRETINDE , SI DIN INFORMATII SE PARE CA ANUMITI LIDERI AI MISCARII AU LEGATURI CU S.R.I. INTELIGENTA A DEVENIT DIN PACATE PENTRU MAJORITATEA O NOTIUNE ABSTRACTA !

Gardianul Arhanghelului Mihail spunea...

domnule sau doamna imi permit sa va contrazic si sa va previn ca sunteti intr-o mare eroare.cu prima parte a comentariului sunt de acord dar cu restul nu pot fi de acord.Crestinismul pe care spuneti ca l-au exportat masonii e o ideologie falsa care a luat nastere ca o ofensiva impotriva crestinismului pur.Secolul al XIX-lea este secolul ofensivei francmasoneriei impotriva crestinismului. Masonii creeaza scoli laice opuse celor confesionale. Conventul masonic de la Lausanne, intrunit la 6 septembrie 1875, la care au participat 10 consilii supreme din 22 cate au fost convocate, neaga credinta in Dumnezeu.
Consiliile supreme ale Scotiei, SUA, Americii Centrale si Irlandei, intrunite in 1877 la Edinbourgh, denunta deismul declaratiei de la Lausanne. Marele orient al Frantei, intr-un convent din septembrie 1877, suprima articolul 1 din statutul sau, cel care consfintea existenta lui Dumnezeu si nemurirea sufletului. Din 1880, Marea Loja Sobolica Scotiana abandoneaza si ea referinta la Marele Arhitect al Universului. La 20 aprilie 1884, Papa Leon al XII-lea emite o bula prin care decreteaza francmasoneria ca “sinagoga lui Satan”. Masoneria este condamnata si de biserica ortodoxa.Fiecare individ e liber sa creada sau sa nu creada in puterea Divina,si daca sunteti o persoana atee va respect alegerea.In ceea ce priveste Noua Dreapta eu nu sustin decat obiectivele pe care le propune si pe care le cred primordiale pentru Romania,nu sustin liderii sau pe cei care au legaturi cu SRI.Nu ma intereseaza cine conduce aceasta organizatie,si sa fiti sigur ca daca o sa am informatii in sensul expus aici de dvs. o sa ma delimitez imediat de aceasta.Cine nu vrea binele Romaniei si al romanilor este cel mai mare inamic al meu.Remarca din final cu inteligenta,dati-mi voie sa o iau ca o mica rautate,ca sa fiu gentil!!