Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

vineri, 4 iunie 2010

Bilderberg 2010 Blog: 2 iunie – Hotelul Dolce a devenit o adevărată fortăreață

Pe parcursul zilei de ieri zona din jurul hotelului Sitges a fost fortificată, poliţia si serviciile secrete au transformat-o într-o adevărată fortăreaţă. Dacă în ziua precedentă (1 iunie 2010) exista doar un filtru la primul sens giratoriu care face accesul către perimetrul proprietate a hotelului Dolce, astăzi perimetrul de securitate a fost extins până la următorul sens giratoriu care face acces către hotel. Numeroase maşini de poliţie, de toate tipurile, motociclete de poliţie, trupe speciale au baricadat accesul către hotel. Accesul este permis selectiv, probabil doar personalului hotelului şi a localnicilor. Un elicopter a survolat timp de câteva ore zona hotelului şi drumul care face legătura între autostrada AP-7 şi hotelul Dolce. Din fericire pentru noi jurnaliştii adunaţi la faţa locului, există o singură cale de acces în Hotel. Restul drumurilor, aşa cum pot fi ele văzute şi în imaginile din satelit, sunt drumuri de pădure cu un grad ridicat de dificultate şi diferenţe de nivel destul de mari, astfel încât acestea nu pot fi utilizate pentru acces. Cel mai probabil că există deja trupe speciale care păzesc şi aceste drumuri şi dealurile din zonă pentru a nu permite accesul oamenilor sau jurnaliştilor să facă poze cu hotelul.
La ora la care am ajuns ieri la baricada făcută de poliţie, am găsit la faţa locului mai mulţi jurnalişti şi localnici, unii activişti membri ai unor organizaţii ce militează fie pentru Adevărul de la 11 septembrie, fie Mişcare Zeitgeist sau alte organizaţii. Aceştia din urmă aveau câteva pancarte cu slogane anti-Bilderberg şi anti Noua Ordine Mondială.
Dintre jurnaliştii care sunt prezenţi la faţa locului, îl pot enumera pe Javier Ruiz Cavanilles, redactor la publicaţia EL MUNDO şi pe jurnalistul britanic Charlie Skelton de la THE GUARDIAN. De asemenea, mai erau câţiva jurnalişti free-lanceri din Franţa, Spania și alte ţări din Europa. Jim Tucker şi cei de la American Free Press din SUA trebuiau să ajungă ieri, dar din motive încă necunoscute, ei întârzie.
    Aceasta este relatarea unui jurnalist,martor la reunirea Grupului Bilderberg din Spania care va avea loc in Hotelul Dolce.Dupa cum puteti vedea din fotografii,masurile de securitate menite sa apere elita masoneriei mondiale sunt drastice,iar modul in care ne privesc sfidator din spatele geamurilor fumurii ale autoturismelor de lux ne fac sa ne intrebam ce urmeaza , ce alte masuri vor lua pentru a diminua numarul populatiei globale??Fotografiile nu mai au nevoie de nici un comentariu.

Niciun comentariu: