Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

marți, 28 mai 2019

ROMANIA,EUROPA SI ERETICUL PAPA


       De-a lungul vremurilor  Romania a fost „scoasa” din Europa in mod perfid de propaganda dusmanilor ei, in mod ideologic si nu geografic .Romania a fost si este in Europa de vreo 2000 ani,stramosii nostrii fiind practic cei mai vechi europeni din punct de vedere geografic,desi descoperirile arheologice ne spun ca atestarea stramosilor nostrii poate merge mai inapoi in timp.Nu vreau sa intru in detalii,ci vreau sa subliniez existenta romanilor in spatiul european inaintea multor popoare apusene si nu numai, din punct de vedere geografic, popoare care azi ne acuza si ne reamintesc mereu ca ei ne-au primit in Europa. In Europa nu ei ne-au primit,ci poate noi i-am primit pe ei.Ei ne-au atras miseleste intr-un lagar pe care l-au denumit Uniunea Europeana,o uniune lipsita de ratiuni geopolitice si administrative,posibila doar pentru avantaje economice a unor tari care au fost mereu obisnuite de-a lungul istoriei sa aiba colonii,cu pondere in Africa,pe care le-au subjugat economic,le-au secatuit de resurse si a caror populatii zac acum in saracie si lipsuri.
          Am spus ca aceasta alianta hidoasa de state nu poate fi posibila in conditii normale,datorita caracterului national al fiecarui stat,datorita diferentelor vadite de cultura,limba,traditii si credinta. Dar elita luciferica sionista a gasit aceasta rezolvare a problemelor lor de acaparare a resurselor,de jaf,furt,a devalizarii practic a statelor victima,a acelor state care puteau fi o piata de desfacere a marfurilor lor otravite.Acesta nu e decat o mica parte a intentiilor lor,partea cea mai dificila pe care ei spera sa o rezolve este stergerea din memoria popoarelor tocmai a ceea ce le definesc ca state nationale,a culturii lor,a traditiilor si a credintei.Astfel,odata cu aderarea statelor membre,au pornit un exod al populatiei tarilor colonii,printre care si Romania,tari pe care le tin in mod intentionat in saracie cu toate ca unele ar putea fi mai bogate in resurse,dar care sunt supuse prin controlul asupra conducatorilor impusi chiar de ei,prin neapartenenta acestora la statul respectiv,la cultura,traditia si credinta lui. Astfel spus si-au asigurat controlul prin acesti alogeni,sclavii perfecti,lacomi si avizi de bani si putere.Acestui exod al populatiei statelor considerate colonii si saracite spre tarile cu potential economic,acele imperii colonizatoare,trebuia sa ii urmeze un plan diabolic de amestecare a raselor numit Kelergi,in scopul stergerii identitatii nationale si a acceptarii in final a controlului,a Noii Ordini Mondiale. Pentru aceasta s-au folosit de refugiatii musulmani,din tarile arabe in care au creat conflicte si razboaie in scop de jaf. Numai ca planul acesta s-a dovedit un mare fiasco,deoarece acesti refugiati musulmani a caror emigrare controlata spre tarile tinta,adica spre tarile crestine,nu numai ca nu a avut finalitate ci mai mult s-au trezit chiar ei invadati. Era aproape normal ca aceasta populatie refugiata musulmana sa nu ramana pe teritoriul unui stat crestin saracit,ci sa mearga spre tarile bogate cu mare tendinta spre ateism,acolo unde isi puteau impune cu usurinta doctrinele,acolo unde puteau fi priviti cu ingaduinta de o populatie fara Dumnezeu,fara valori si principii mult prea tolerante,fapt ce a provocat un mare dezastru.Acest fapt a dus inevitabil  in aceste tari, precum Germania,Franta sau Anglia,   la inlaturarea  sustinatorilor acestui plan sinucigas si taxarea lor politica,la framantari si crize nationaliste.Toleranta excesiva fata de emigranti,incercarea de amestecare a raselor si doctrinelor crestine s-a intors ca un bumerang impotriva statelor colonizatoare.
                Nu mai este nici un secret ca la aceste planuri de instaurare a haosului,de incercare de incalcare grava a suveranitatii statelor si de pierderea controlata a identitatii crestine de catre masoneria evreiasca sionista,in final de instaurare a Noii Ordini Mondiale a pus cu viclenie umarul si Vaticanul. Iezuitul eretic Francisc pune umarul la incercarea de descrestinare a tarilor ortodoxe,la incercarea de condamnare a lipsei de progres in bisericile crestin-ortodoxe,acuzand primitivismul acestora si inducand fatis chiar schimbarea Sfintei Scripturi cu una progresista in care sa domine toleranta,libertinajul,alegerea fiecarui individ de a se pozitiona impotriva firii si a lui Dumnezeu. Toata aceasta tendinta,care este una reala si foarte periculoasa pentru crestinii ortodocsi,a provocat inainte de a se incheia o adevarata paranoia. Au aparut din pacate in Romania,zelotii sau ultracrestinii care au acuzat conducerea BOR de erezie si ecumenism odata cu sinodul panortodox din Creta. Acestia acuza de fapt ierarhii BOR care au participat acolo, ca au recunoscut sub semnatura existenta unor religii sau secte ca fiind identitati crestine. Nu mai este nici un secret pentru nimeni ca au aparut foarte multe forme de adunari sectare,care in fapt isi au fiecare doctrinele lor,credinta lor, pe care noi o consideram falsa.De altfel multi crestini ortodocsi au migrat la aceste secte pe care e adevarat ca ortodoxia le condamna si nu le aproba, dar care nu poate nega existenta lor. Ele exista,propovaduiesc o doctrina pe care noi nu o recunoastem si despre care spunem pe buna dreptate ca este falsa, dar nu putem nega dreptul unor semeni de a adera la ele cu toate ca stim bine ca sunt pe o cale gresita. Dumnezeu a lasat omului liberul arbitru fara sa intervina,ca fiecare sa caute scopul final al existentei umane mantuirea asa cum simte fiecare.Sunt cunoscute cazuri cand oameni de credinta catolica,budista sau alte forme de religii au aderat la dreapta credinta ortodoxa in urma unei chemari,a unei dorinte de a adera la credinta despre care el a descoperit de fapt ca e cea autentica si reala.
           Daca Dumnezeu a lasat omului liberul arbitru si nu a intervenit in alegerea individuala a fiecaruia,de ce ierarhii BOR ar fi negat existenta acestora,daca ele exista? De la a recunoaste existenta unor culte,credinte,religii sau secte,care ele exista cu adevarat ne place sau nu,si pana la a acuza ierarhia BOR de erezie si ecumenism e cale lunga. Erezie si ecumenism se numeste slujirea la slujbe sau rugaciuni comune cu aceste entitati crestine ,lucru pe care eu nu l-am vazut pana acum in nici o biserica ortodoxa sau manastire din Romania. Mai rau este ca s-a mers mai departe,la schisma, la caderea prin mandrie,prin inselare a multor semeni crestini inclusiv a unor clerici. S-a ajuns la nepomenirea ierarhilor la Sfanta Liturghie,un lucru nepermis atata timp cat nu se dovedeste cu fapte caderea acestora in erezie. Sunt multi dintre ei care spun ca sunt pseudocrestin,ca sunt pseudopatriot sau crestin de tastatura si multe alte apelative.Dumnezeu sa-i ierte ca ma judeca si sa ma ierte si pe mine ticalosul si intunecatul ! Despre patimile,pacatele si caderile mele nu vreau sa vorbesc,le destainui parintelui meu duhovnic si raspund pentru ele inaintea lui Dumnezeu.Nu vreau sa ma laud,nu este un gest de marire, dar acuzatia ca sunt pseudopatriot nu o pot accepta. Am 27 de ani de militar si lucrator in sistemul de aparare si siguranta nationala,am servit tara, fapt pentru care am primit medalii si titluri onorifice „In Serviciul Patriei”, am scoala militara,am fost subordonat si sef,am servit tara zile si nopti in care nu am dormit,executand servicii operative de mare importanta,precum serviciul in tura operativa de paza si aparare antiaeriana a unui aeroport,comandant de paza a perimetrelor unor obiective,depozite de munitii,etc.Am executat foc cu principalele tipuri de armament inclusiv cu tunul,grenade defensive si ofensive,lucrari genistice de minare.Poate acesti oameni cred ca daca ies in fata cu actiuni de protest si alea prost organizate,daca isi umfla muschii pe retele de socializare si pun la zid crestinii care merg la biserica,care inca cred in preoti si ierarhi,se numesc patrioti dar se inseala.Neamul asta nu se apara asa,ci cu unitate. Unitate in fapte si credinta. Faptul ca nu pot organiza o manifestatie pasnica de amploare,care sa atraga atentia romanilor si sa fie un semnal de alarma este rezultatul mandriei care ii stapaneste si care nu e bine placuta lui Dumnezeu.Nu e suficient sa-ti folosesti muschii sau vocalizele ci sa stii sa-ti folosesti mintea. Asa ca inainte de a judeca un om,ar fi bine sa gandeasca,ca atunci cand acest om isi servea tara ei poate erau tineri liceeni si dormeau noptile linistiti in paturile lor.
           E adevarat ca exista motive de ingrijorare odata cu venirea in Romania a papei Francisc,care pe buna dreptate este considerat inaintemergatorul lui antihrist. Orice caracter ar avea vizita e clar ca nu aduce nimic bun. Exista temerea unei posibile caderi a ierarhilor BOR, a savarsirii unor acte de erezie prin rugaciune comuna cu acest papa eretic. Eu nu pot sa elimin aceasta posibilitate,dar nici nu pot acuza de acum pe Patriarhul BOR Preafericitul Parinte Daniel de erezie sau ecumenism. Daca se va intampla acest lucru,ar fi un mare act de tradare,o cadere rusinoasa,o rupere de preotii si bisericile in care se vor pomeni acesti ierarhi,un act de tradare a lui Hristos care este capul bisericii ortodoxe.Atunci vom fi indreptatiti sa acuzam de ecumenism si erezie si sa-i anatemizam pe cei care vor savarsi aceste fapte inacceptabile.Sa ne rugam la Dumnezeu sa-i lumineze pe ierarhii nostrii,sa ia exemplul fratilor nostri de credinta bulgari,si sa nu permita acestui papa eretic si promotor al satanei sa ne intineze credinta. Sa ne fereasca Dumnezeu de cadere in erezie si de tradare,caci Dumnezeu nu se va lasa batjocorit si ceea ce vom semana aceea vom culege !

Niciun comentariu: