Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

joi, 29 mai 2014

ILLUMINATI NOW YOU CAN’T SEE ME !

,,Now you see me”, productie hollywoodiana a anului 2013 cu un buget mare si actori pe masura precum Woody Harrelson,Morgan Freeman,Michael Caine,cu regia semnata Illuminati ne prezinta povestea unor iluzionisti adunati intr-o organizatie numita sugestiv ,,Ochiul lui Horus” care jefuiesc afaceristi corupti si rasplatesc publicul cu banii astfel furati,care nu vor da socoteala pentru faptele lor pentru ca sunt intotdeauna cu un pas inaintea oamenilor legii.Un film care este plin de mesaje subliminale si nu numai,in fapt, un film care se vrea de succes si care trebuie sa transmita un mesaj real.
   Un mesaj prin care iudeomasoneria de la varf denumita Illuminati si care se intituleaza sugestiv chiar ochiul lui Horus,adica ochiul din varful piramidei masonice,ne transmite ca a venit vremea sa nu se mai ascunda,sa nu mai fie o organizatie oculta,ca a venit vremea sa o putem vedea dar mai ales sa simtim ca este o putere,ca ceea ce stiam sau stim,am trait sau vom trai poate sa nu fie real.Ca de fapt totul poate fi o iluzie,chiar si libertatea,ca ei au bani si putere si nu dau nimanui socoteala.Bancherii si afaceristii corupti intruchipeaza de fapt societatile pe care ei le-au instaurat la nivelul popoarelor,oamenii politici,oportunistii si coruptii  pe care ii controleaza dupa bunul plac si dupa interesele lor meschine.Privitorii spectacolelor lor grotesti si satanice suntem noi,care daca vom coopera si ii vom urma,vom primi ceva de la coruptii care ne conduc, tocmai datorita lor,a celor care detin banii si cred ei,puterea.
    Pe scurt,un mesaj clar- suntem aici,ne puteti vedea,avem controlul,putere,bani si nu dam nimanui socoteala.Cine ne urmeaza precum un sclav docil isi va primi plata,cine incearca sa ne deconspire,sa ne urmareasca va fi discreditat,umilit si chiar ucis.
        La nivelul statelor cu populatie atee,a oamenilor ignoranti carora le-au fost spalate creierele datorita necredintei,aceasta iesire in lumina reflectoarelor a functionat,drept dovada numarul tot mai mare de adepti,a celor care si-au vandut sufletul pentru a promova satanismul,ura,dusmania,comportamentele animalice,tot ce este mai urat si mai intunecat in firea umana prin arta,film,muzica dar si prin acceptarea de buna voie a masurilor de control implementate de aceasta societate satanica, care lupta cu indarjire impotriva adevaratei credinte- credinta ortodoxa,a adevaratelor valori,a sentimentelor umane pozitive precum iubirea,mila,pacea, toate date omului de Bunul Dumnezeu, Creatorul sau.
       Dar e adevarat si faptul ca in cazul unor state crestine,asa cum este si Romania aceasta iesire in fata a fost una nefasta si ei o resimt din plin.Pentru ca,in cazul celor care cred in valorile cele mai de pret ale fiintei umane,a celor care gandesc profund pozitiv,a celor care cred doar in cel care este Calea,Adevarul si Viata,a celor care cred mai mult in valoarea sufleteasca si nu in cea materialista,banii lor nu au valoare. Nu e de ajuns sa ai bani daca nu ai intelepciune,nu ai intelepciune daca nu ai credinta, si nu ai putere daca traiesti in intuneric. Dovada sta faptul ca ei,actorii si papusarii lumii nu primesc aplauzele pe care le asteapta, ci numai dezaprobare,dezgust,mila si compasiune. Bieti nebuni care chiar cred ca totul are pret,care sunt apostrofati si umiliti prin credinta celor care nu vor sa-si scoata sufletul pe taraba. Cu toata armata lor de inselatori, mass-media controlata si corupta privesc cu disperare si neputinta la pelerinajele crestinilor la mormintele sfintilor parinti,la manastirile si locasurile de cult stramosesti,oameni care vin sa-si marturiseasca credinta,sa-si aline durerea si suferinta si nu inteleg ca slugile necrestine si banii lor nu valoreaza nimic. Mi-a fost dat sa traiesc anul asta cea mai mare bucurie,mi-au dat lacrimile desi trebuia sa fie pentru mine o dezamagire pentru ca desi am ajuns la mormantul unui parinte drag si sfant la o ora oarecum matinala,pentru a ma ruga si a gasi pacea si linistea sufleteasca pe care oricine,daca o cauta o gaseste in acel loc, am gasit acolo o mare de oameni. Nu am ajuns sa ma rog la crucea lui, dar am inteles acolo ca oamenii astia malefici nu valoreaza nimic,ca puterea lor pamanteasca dobandita cu hartii fara valoare,paleste in fata maretiei lui Dumnezeu,in fata celor care cred in sfiintenia omului,a ceea ce inseamna puterea credintei unui om a lui Dumnezeu care aduna langa el si dupa adormire,asa cum a adunat si cat a vietuit pe pamant, milioane sau poate miliarde de crestini. Asta inseamna putere,o putere a credintei care uneste si nu dezbina.
     Aici in tara asta oropsita si ravnita pentru ceea ce i-a fost lasat de Dumnezeu,totul le va fi potrivnic, pentru ca romanul stie sa traiasca demn si crestineste asa cum au trait multe generatii fara sa se ploconeasca la straini,stie potecile si cararile de munte,padurile,campurile si apele, toate i-au fost de ajutor in caz de nevoie.

     Miscarea crestina de rezistenta ,,Sf.Vasile Cel Mare” este o miscare virtuala care are un singur membru si care vă va sta intotdeauna impotriva,dar la nevoie se poate transforma intr-o miscare care va uni romani crestini,patrioti,si atunci vom purta un razboi fara victime si fara lupta, pentru ca nu ne veti vedea si nu veti sti cine va lovi in interesele voastre malefice.Vom trezi poporul asta din letargie,vom demasca interesele voastre inumane si vom invata romanii sa boicoteze si sa nu accepte mijloacele voastre de control. Si asta pentru ca,cu noi este Dumnezeu,intelegeti neamuri si va plecati, caci cu noi este Dumnezeu !      

3 comentarii:

alex spunea...

foarte tare. pagina de facebook? in acest moment este utila.

Anca Maria spunea...

Hristos A Inviat !

Ce bun lucru sa citesc ceea ce ati scris ! Imi doresc sa actionam. Public. Sa iesim in pietele oraselor, satelor si sa fortam trezirea si reactia romanilor in a-si apara ce a mai ramas din noi, din tara, din limba, din credinta. Asta imi doresc. Sunt femeie. 48 ani.Casatorita.2 fii.

Gardianul Arhanghelului Mihail spunea...

Doamna Anca Maria fiecare din noi putem face asta! Daca vom spune copiilor,nepotilor,apropiatilor,prietenilor va fi suficient!Parintele Arsenie Boca a lasat un mesaj:spuneti tuturor,cuvantul vostru va fi la inceput ca un bulgare de zapada care se va rostogoli si se va transforma usor usor intr-o avalansa! Doamne ajuta ! Hristos a inviat !