Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

marți, 18 martie 2014

I Love you Russia !

Euromaidanul ucrainean,comandat si orchestrat de masoneria evreiasca si uneltele lor americane si occidentale,a fost fara indoiala inca un genocid in stilul Romania 89,menit sa forteze extinderea lagarului european in tarile care au reprezentat alaturi de Rusia Uniunea Sovietica, si izolarea Rusiei ca stat crestin ortodox, care alaturi de celelalte tarile ortodoxe se opun expansiunii si implementarii Noii Ordini Mondiale.Se stie foarte bine ca Ucraina,Georgia,Armenia sunt tari cu credinta ortodoxa care alipite la lagarul european,prin influente satanice isi pot pierde cu usurinta credinta,asa cum se incearca acum cu Romania,Serbia si Grecia.Pe langa razboiul economic si politic care se duce azi,cel mai important se pare ca este cel pe plan crestin.
      Datorita discursurilor transante ale lui Putin si politicii crestin-nationaliste a Rusiei ,a interzicerii si pedepsirii pe teritoriul acesteia a homosexualitatii si a altor practici necrestine,a protejarii intereselor cetatenilor rusi si a respingerii categorice a oricaror ingerinte externe de orice natura dar mai ales datorita independentei economice , Rusia a devenit incomoda si trebuia mai intai izolata si apoi fortata sa adere la cel mai josnic si inuman plan de inrobire a natiunilor,plan pus la cale de papusarii iudeomasoni.Numai ca surpriza lor cea mai mare e pe cale sa se produca,Putin nu numai ca nu a cazut in plasa ci a trecut cu viclenie la contraatac si e pe cale sa alipeasca la Rusia, pe rand ,teritoriile ucrainene incepand cu Crimeea, ajungand el sa izoleze Kievul care fara indoiala va ceda. Acesta va fi inceputul reinvierii Rusiei Mari pe care Vladimir Putin o vrea neaparat infaptuita dar si inceputul naruirii planurilor malefice de ocupatie a imperialistilor americani si evrei.Va fi cea mai mare lovitura data elitelor satanice de catre un stat ortodox,si teama cea mai mare a iudeomasoneriei este ca la aceasta sa se alieze si restul tarilor crestin ortodoxe.
     Romania, ca stat parte a lagarului european, s-a repezit sa condamne prin conducatorii lasi si tradatori de tara, actiunile si politica Rusiei prin punerea in miscare a propagandei mass-media si cu abilitate,se pare ca au reusit sa puna Rusia in fata opiniei publice intr-o lumina nefavorabila,un fel de sperietoare care practica nationalismul,extremismul,antisemitismul si xenofobia,vechea placa stricata de propaganda satanica.Dar, de fapt, care sunt interesele romanului simplu? Ce vrem sa alegem,America si Occidentul care practica sclavagismul modern pe fata,care calca in picioare, prin corporatisti ,orice fel de drept al proprietatii intr-o tara vasala,care promoveaza fara jena satanismul intr-o tara crestin ortodoxa, sau vrem sa luam exemplul Rusiei care a spus stop oricarui amestec de ordin economic dar ce e mai important, a spus stop oricarui comportament deviant si anticrestin. Prin propaganda furibunda pe care noi romanii o stim cel mai bine,Putin a fost acuzat de coruptie,a fost acuzat de practici si politici duplicitare ,de protejare a unor cercuri mafiote de interese. Multi se reped sa condamne Rusia pentru comunism,desi putini au trait si stiu ce a reprezentat aceasta oranduire , cine a gandit-o si a implementat-o. Oranduirea comunista,ca si cea capitalista de azi sunt gaselnite ale grupurilor de elite iudeomasone care au condus si conduc destinele omenirii, in functie de interese economice,geopolitice si strategice.
          Datorita aderarii nefaste la lagarul european Romania a pierdut foarte mult.Si-a pierdut industria,si-a pierdut productia nationala si implicit a fost ingenunchiata economic de interesele marilor magnati americani si evrei . Pentru ca tabloul dezastrului sa fie complet mai trebuie sa-si piarda suveranitatea si independenta ca stat,ceea ce este foarte posibil daca nu ne trezim. Se vorbeste foarte mult de unirea Basarabiei cu Romania,un deziderat realizabil,in conditiile in care Rusia era constienta ca nu va putea desparti cu forta frati de limba si cultura.Dar datorita politicii antirusesti si chiar antiromanesti promovate de conducatorii Romaniei,in marea majoritate evrei tradatori si vanzatori de neam aceasta unire s-a indepartat tot mai mult. V-ati intrebat vreodata de ce nu s-a vrut unirea Basarabiei cu Romania? V-ati intrebat vreodata de unde interesul subit al conducatorilor Republicii Moldova pentru lagarul european? Sau de ce nu vor locuitorii Basarabiei unirea in aceste conditii si prefera tutela Rusiei?
       Sanctiunile pe care s-au repezit sa le promita Rusiei iudeomasoneria si sclavii ei sunt un fel de gluma buna,in conditiile in care Europa si chiar America este dependenta de Rusia si resursele ei. Nu Rusia are nevoie de America si Occident ci invers.Expansiunea Rusiei se va produce ,cu voia sau fara voia elitelor masonice pentru ca Rusia a redevenit puternica,independenta dar ce e mai important,Rusia arata ca este un stat nationalist-crestin.

       Rusia nu mai este o tara comunista,  este un stat care astazi alaturi de Ungaria,Islanda ,tarile nordice ,s-a saturat de ambitiile desarte ale unor indivizi bolnavi de putere care prin instrumente politice create de ei gen NATO,UE,ONU dar si economice gen FMI ,Banca Mondiala au saracit lumea si incearca sa transforme omenirea in sclavii Noii Ordini Mondiale.

IN VECI ORTODOCȘI !

De mic, sunt ortodox, ca toţi ai mei,
aceasta e credinţa mea creştină,
am învăţat cu tălpile să calc,
cum am aflat că mâna se închină.

Atunci am înţeles că sunt dator
să nu cedez cumva vreunei noxe,
ci să rămân, cu neamul meu cu tot,
fidel pe veci credinţei mele ortodoxe.

Ai mei puteau muri şi n-ar fi dat
credinţa lor pe nici un fel de bunuri,
nici dacă ar fi fost crucificaţi,
nici dacă s-ar fi tras în ei cu tunul.

În anii dogmei, mi-am păstrat şi eu
în fiece istorică furtună,
credinţa-n Dumnezeu, cum mi L-a dat,
prin toţi ai mei, Biserică străbună.

Şi m-am opus căderii în neant
şi celor care dărâmau altare
şi clopote-n Ardeal am construit
şi calendare pentru fiecare.

Şi ‘Noul Testament de la Bălgrad’
eu l-am crezut aducător de leacuri
şi m-am zbătut că să apară iar,
la Alba, dup-aproape patru veacuri.

Şi-am fost convins că nici un leninism
credinţa ortodoxă n-o ajută
ci, dimpotrivă, ateismul crunt
ar vrea să o transforme-n surdomută.

Dar dintr-o data ce mi-e dat să simt?
A început la Bucureşti să crească
un demonism bogat şi indecent,
ce-ameninţă credinţa strămoşească.

Nevolnicii lovesc pe ortodocşi,
îi tot mânjesc şi culpabilizează,
îi fac răspunzători de bolşevism,
îi umplu de lehamite şi groază.

E clipa când mă simt dator să spun
că nu ne poate frânge vijelia,
că nu sunt bunuri pe acest pământ,
ca să ne cumpere Ortodoxia.

Noi nu putem să devenim mormoni
sau, altceva, conform unei reţete,
noi suntem ortodocşi definitiv
oricât ar vrea cu droguri să ne-mbete.

Eu n-am crezut că, într-o zi, s-aud,
această fărădelege epocală:
‘Ortodoxia naşte comunism!’
Deci, să fugim de ea ca de o boală.

Dar nu există-n lume avantaj
cu care ar putea să ne îmbie
catolici, evanghelici, protestanţi,
să ne retragem din Ortodoxie.

Precum nici noi pe nimeni nu silim
să fie ortodox când nu o simte,
noi suntem pe vecie ortodocşi,
cu leagăne, cu vieţi şi cu morminte.

Că nu ne poate nimeni mitui
s-o părăsim pe mamă în etate
din tragicul motiv că pe pământ
există alte mame mai bogate.

Ci noi, cu toate-acestea, chiar acum,
când ni-i credinţa însăşi în pericol,
îi salutăm pe ceilalţi fraţi creştini,
că harul de-a iubi nu e ridicol.

Şi îi iubim pe toţi aceşti creştini
ce, dincolo de orice paradoxe,
la rândul lor, respectă şi iubesc,
pe credincioşii turlei ortodoxe.

Dar, vai, se-ntâmplă zilnic un complot,
o comedie pare tragedia,
e în pericol cultul ortodox,
se deromânizează România.

Fii, Doamne, lângă noi, măcar acum,
când sumbre acuzaţii se adună,
ia-n mână crucea de la Est,
ai grijă de biserica străbună.

Şi dă-ne dreptul de-a ne apăra
chiar dacă de la fraţi asediul vine,
permite-ne să fim în veci creştini,
ca ortodocşi urmându-Te pe Tine.

Niciun comentariu: