Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

vineri, 11 ianuarie 2013

Fiti intelepti ca serpii si blanzi ca porumbeii


Asa ne indeamna Mantuitorul Iisus Hristos sa fim, o invatatura care azi este ignorata de o lume plina de nevoi , dar si plina de patimi si dorinte materiale nestapanite,inoculate cu abilitate de cei care azi ne indeamna sa ne parasim credinta,cultura,obiceiurile  si valorile spirituale si sa apucam pe cararile pierzaniei,a materialismului si a pacatului.Se spune ca sarpele este viclean si siret,dar si intelept si intelepciunea lui nu are doar conotatii negative . Ei sunt lăudaţi in ceea ce priveste capacitatea de a se stăpâni, de a avea răbdare şi de a acţiona exact atunci când trebuie. Domnul Isus Hristos ne spune că avem de învăţat în privinţa aceasta de la reptile : Iată, Eu vă trimit ca pe nişte oi în mijlocul lupilor. Fiţi, deci, înţelepţi ca şerpii, şi fără răutate ca porumbeii. (Matei 10,16). De aceea trebuie sa avem intelepciunea sa ne aparam impotriva prigoanei celor care astazi ne extermina ,ne omoara trupul si sufletul,a celor care ne vand si ne imputineaza resursele,ne umilesc si ne robesc, nu cu violenta ci cu viclenie precum sarpele lovindu-i acolo unde sunt vulnerabili,cu abilitate si cu vointa. Se stie foarte bine ca un om educat,pregatit,cu gandire libera pe care numai credinta adevarata i-o da, e foarte greu de manipulat si condus si cu cat mai multi acestia devin o amenintare si o arma teribila impotriva celui mai abject proiect de inrobire si exterminare a natiunilor ,un adevarat holocaust modern,pus la cale de iudeo-masoneria oculta insetata de putere intr-atat incat se aliaza cu diavolul insusi impotiva Celui ce i-a creat.Cauza care poate duce la reusita acestui proiect diavolesc,inuman este tocmai lipsa de credinta a oamenilor, inabilitatea individului de a nu se lasa condus,incapacitatea  lui de a selecta informatia dar si acceptarea pacatului sub toate formele ca mod de viata care ii este inoculat cu subtilitate sub forma uni trai linistit,comod fara munca cu un indemn agresiv de a consuma sub forma unei publicitati atractive dar si inselatoare,cu bani luati din bancile lor cu dobanzi uriase si cheltuiti tot in afacerile lor prin firme si corporatii.Trebuie sa fim capabili sa ne aparam singuri si pentru asta :
1.Iubeste-ti tara,neamul,credinta,familia si obiceiurile stramosesti.Un om fara credinta si respect pentru tara si semeni e un om pierdut, o victima sigura.
2.Iubeste,respecta,fa bine si nu rau ,fa milostenie, nu dusmanii si o sa vezi ca o sa te simti mai bine.
3.Invata,pregateste-te continuu pentru ca Dumnezeu ne vrea smeriti si umili dar nu si prosti .Invata,citeste,pregateste-te continuu si arata ca nu esti o victima ! Respinge incultura ,practicile nefaste si necrestine precum consumul de droguri,alcoolul,homosexualitatea sau pornografia.
4.Boicoteaza bancile pentru ca omul dator este omul robit! Nu cheltui bani pe bunuri materiale inutile si efemere doar pentru a fi superior sau in pas cu moda.Nu te lasa manipulat de publicitatea amagitoare prin care esti indemnat sa consumi si sa cumperi bunuri nefolositoare si chiar nocive pentru sanatatea ta dar aducatoare de profit pentru masonerie.
5.Boicoteaza marile firme, malluri,hypermarketuri si alte forme de comert ale masoneriei .
6.Fereste-te sa consumi alimente si produse procesate pentru ca sunt nocive si contin substante cancerigene care duc la o otravire si o moarte lenta. Un exemplu este carnea procesata in toate formele.Consuma pe cat posibil alimente preparate in casa sau provenite de la animale crescute  pe langa casa.
7.Fereste-te pe tine si copii tai de practica imunizarii prin vaccinare sa nu ai surprize neplacute cum ar fi sterilizarea sau introducerea in corp cu buna stiinta a unor substante care in loc de imunizare ataca organele vitale.Imbunatateste-ti sistemul imunitar prin consumul de fructe,legume,ceaiuri si produse naturale,prin miscare ,autocontrol si inlatura consumul de medicamente.Trebuie sa sti ca toate medicamentele au efecte adverse chiar daca nu sunt perceptibile .
8.Nu te lasa manipulat de mass-media vanduta masoneriei. Alege surse alternative de informatie si selecteaza informatia ! Nu crede toate stirile apocaliptice care iti sunt livrate zi de zi pentru ca scopul lor este sa-ti distraga atentia de la problemele tale de existenta, de la posibilitatea de a-ti cere drepturile,pentru ca asa cum spunea Mantuitorul Iisus Hristos nimeni nu stie cand va fi ziua accea,nici Fiul ci numai Tatal.
9.Intareste-te in credinta strabuna si nu te lasa atras in secte periculoase,create in scopul de a te indeparta de credinta. Se stie ca masonii se declara aparatori ai credintei,fac acte de caritate doar cand sunt in centrul atentiei sau urmaresc un scop. Nu iti vinde sufletul lui Satan pentru bani sau bunastare materiala .
10.Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti,ajuta-l la nevoie .
          Daca vom sti sa ne educam in spirit crestin,daca vom evolua in gandire si vom sti precum sarpele sa fim intelepti,sa avem rabdare si sa actionam atunci cand e nevoie,sa ne aparam cu viclenie si abilitate tara,neamul si familia atunci nimeni si nimic nu ne poate invinge !

6 comentarii:

Cosmin spunea...

Felicitări pentru articol, pentru această mostră de bună conduită!. Mulţumesc.

Cosmin spunea...

Felicitări pentru articol şi pentru această mostră de gândire sănătoasă morală. Mulţumesc.

Gardianul Arhanghelului Mihail spunea...

Multumesc pentru aprecieri si te asigur ca si eu te apreciez si te respect.E foarte bine ce faci,in fapt asta e scopul nostru al celor care am deschis ochii,sa invatam si pe altii !!

Unknown spunea...

Ati putea scri o lista cu sectele periculoase? Baptistii intra in aceasta lista? As vrea sa stiu. Mutumesc anticipat.

Unknown spunea...

Ati pute ascri o lista cu sectele periculoase? Ce parere aveti despre Baptisti? Multumesc anticipat.

Gardianul Arhanghelului Mihail spunea...

Alex Botnari sectele sunt periculoase pentru doctrina pe care o promoveaza,o credinta falsa care uneori e foarte greu de deosebit de credinta adevarata,credinta ortodoxa.In general sectele la fel ca si ateismul,au fost create de masonerie pentru a tine departe omul de invataturile lui Hristos si a sfintilor parinti.O lista nu pot sa-ti dau dar iti pot spune cateva- penticostalii,adventistii,martorii lui iehova. -Baptistii, adica botezatorii, a caror secta a luat fiinta pe la 1610, in decursul timpului s-au divizat in vreo zece secte, cu diferite nuante, care traiesc in apus. In Romania au venit pe la 1880. Baptistul care ar voi sa se converteasca, trebuie supus unei examinari serioase, spre a se fixa bine felul sau de a fi si de a i se preciza bine ratacirea - si convingerea intru pocainta -apoi, cu invoirea episcopului, se boteaza ortodox (Vezi: Botezul).Doctrina baptista: a) botezul se face cu o singura afundare numai oamenilor maturi, ca simbol, fara caracter de taina, care iarta pacatul stramosilor; b) Biblia este singurul izvor de credinta, St Traditie nu exista pentru ei; c) nu recunosc cele 7 taine, nici ierurgiile, postul, icoanele etc; d) recunosc Sf. Treime dar in chip necomplet si gresit; e) oamenii se mintuiesc prin credinta, asa cum sint ei predestinati. Serbeaza duminica, iar in cursul anului tin numai Nasterea Domnului, Pastele si Rusaliile (Vezi: Dogmele).Asa ca judeca singur daca e o secta sau nu !!