Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

sâmbătă, 24 decembrie 2011

2012


 Venirea anului 2012 a fost mult discutata si mediatizata si asociata mareu cu dezastrul si chiar Apocalipsa. Mass-media  din Romania,satanizata si  aservita masoneriei mondiale are grija sa ne serveasca in fiecare zi cate o stire apocaliptica cu asteroizi care se apropie de pamant,cutremure,dezastre si chiar sateliti care cad din cer . In fiecare zi vedem in presa si la televiziuni imagini apocaliptice,oameni decapitati,cadavre descompuse,grozavii care mai de care mai inspaimantatoare.
     O isterie generata voit de catre uneltele Raului pentru a infricosa,teroriza psihic oamenii slabi,fara credinta,pentru a-i stapani , a-i face sclavi fara impotrivire si de a abate atentia acestora de la problemele reale ale lor si de la cei care le genereaza. Pentru ca atâta timp cât există frica, nu îşi poate face loc liniştea, împăcarea, relaxarea şi nici spiritualitatea.
     Dumnezeu a creat omul si a lasat acestuia libera alegere,a Binelui sau a Raului si a trimis pe Fiul Sau Preaiubit,sa se nasca, sa invete popoarele si sa ia asupra Sa toate pacatele omenirii rastignindu-se si inviind ca sa biruiasca moartea. Si iata ca in aceste timpuri omul a uitat de Dumnezeu si de Mantuitorul Iisus Hristos si s-a intors cu Raul impotriva Celui ce l-a creat. Ce monstrii si jivine sunt aceia care se substituie Divinitatii si se cred Dumnezei ? Cata inconstienta si cat de posedat  trebuie sa fi sa imprastii in jur dusmanie,ura,teroare prin toate canalele si mijloacele de manipulare?Suntem inconjurati de profeti mincinosi  si de cei care le servesc interesele,care pentru un pumn de arginti isi vand sufletul Raului. De aceea e important sa stim,sa nu mai lasam sa fim mintiti,sa ne intoarcem la credinta adevarata caci numai ea este un scut impotriva acestor demonizati.
    Si eu cred ca anul 2012 este unul  de rascruce,un an in care sper ca Dumnezeu sa dea fiecaruia dupa faptele sale,sa judece cu dreptatea Lui pe cei necredinciosi si celor care vor rau sa le dea rau,celor care ne tin in intuneric sa rataceasca in intuneric  si celor smeriti si credinciosi sa le trimita prin mila Lui nemarginita Omul Nou,cel ce s-a nascut pentru a fi sprijin celor  saraciti si asupriti, cu credinta in suflet si razboinic neindurator pentru sclavii lui Satan, cel care va scoate cu sabia dreptatii ochiul din varful piramidei , va prabusi pentru totdeauna zidurile necredintei si Raului si va sta in fruntea poporului Ales. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Niciun comentariu: