Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

vineri, 29 iulie 2011

Fiți apostolii ortodoxiei si ai neamului romanesc !

Fac astazi un apel din inima la preotii ortodocsi romani,cei care mai au credinta pura si harul Dumnezeiesc nealterat, sa fiti apostolii ortodoxiei ,adevarati duhovnici si educatori ai  neamului romanesc la vreme de mari incercari!
 Asa pecum preotii cu har Dumnezeiesc,duhovnici ai sufletului si ai mintii Arsenie Boca,Arsenie Papacioc,Ilie Cleopa,Iustin Parvu si alti apostoli ai neamului romanesc,,mergeti intre oameni si cu orice ocazie,la slujbe,la evenimente si sarbatori importante,spuneti oamenilor fara teama cine-i prigoneste,cine le vrea raul,cine ii otraveste si cine vrea sa-i robeasca !! A venit timpul sa spunem adevarul,e timpul ca omul simplu sa cunoasca cine il infometeaza,cine il conduce spre Rau, fara frica faceti educatie oamenilor acum cand nu e prea tarziu !! De la Biserica si preotii ei,care au avut intotdeauna increderea oamenilor, trebuie sa porneasca adevarata revolutie spirituala,a cunoasterii adevarului,a reinvierii credintei stamosesti,a stoparii pornirilor satanice launtrice si astfel sa invingem amenintarea mondiala numita francmasoneria si proiectele ei criminale.
     Iata ca Bunul Dumnezeu isi intoarce fata catre noi romanii si ne da ajutor de belsug,recolte bogate,in vremea in care amenintarea foametei si saraciei e tot mai prezenta,si noi ce facem ?? Pamanturile stau nemuncite,sau mai rau au fost vandute strainilor,oamenii s-au obisnuit sa nu mai munceasca,lenea,comoditatea,nemunca,furtul-atributele Raului au pus stapanire pe ei.E timpul sa fie invatati sa munceasca din nou,e timpul sa fie invatati sa respecte valorile umane,sa se lepede de ura si dusmanie si sa invete ce inseamna iubirea de semeni si respectul.E timpul sa-si intoarca fata spre Dumnezeu asa cum au facut intotdeauna inaintasii nostrii,sa-i ajutam sa gandeasca liber in spiritul crestin,sa deschida ochii si sa se apere de influenta nefasta a sclavilor lui Satan.Datorita asupririi omului prin toate mijloacele,tehnologice,psihice,materiale de catre masonerie acesta a fost manipulat,indobitocit,saracit spiritual si cultural,indepartat de credinta adevarata.
     Haideti sa tragem clopotele invierii si preotii ortodocsi sa fie invatatorii neamului,sa fie cei care,cu Sfanta Cruce in maini,sa porneasca revolutia spirituala de renastere a patriotismului si credintei nationale strabune ! Aveti datoria in fata Bunului Dumnezeu sa fiti apostolii ortodoxiei si ai neamului romanesc !Asa sa ne ajute Dumnezeu !!

Niciun comentariu: