Motto:
"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata"-Iisus Hristos


Dumnezeu este pretutindeni, cu toată puterea, mila şi ajutorul, pentru cei ce-L caută.

miercuri, 9 februarie 2011

Istorie furata

Istoria zbuciumata a poporului roman a fost de-a lungul timpului trunchiata,modificata de regimurile poitice ale vremurilor,intr-un cuvant NE-A FOST FURATA !!Ca si astazi,de-a lungul timpului, oameni politici mediocrii care au contribuit la declinul tarii,la pierderea identitatii nationale,la promovarea unor ideologii populiste clar indreptate impotriva romanilor,impotriva statului national crestin si-au facut loc cu forta in istoria falsificata de guverne si regimuri politice ca eroi ai neamului!Mi-am propus prin aceasta postare sa repar cumva si sa fac cunoscut tuturor romanilor numele adevaratilor patrioti si eroi nationali! Astazi,cand traim vremuri grele induse de adevaratii dusmani ai poporului roman si al lumii,de cei care de-a lungul timpului ne-au indoctrinat,ne-au mintit,de cei care ne-au furat identitatea nationala  si credinta,slugile lui Satan-francmasonii ,e mai mult decat primordial sa spunem adevarul, sa gandim liber si sa aratam cine ne sunt cu adevarat eroii !!Am ales aici sa vorbesc despre doua mari personalitati ale istoriei romanilor: Corneliu Zelea Codreanu si maresalul Ion Antonescu,oameni care au avut doua mari idealuri: PATRIA si CREDINTA.
       Corneliu Zelea Codreanu-Capitanul ( 13.09.1899-30.11.1938)a fost intemeietorul nationalismului crestin romanesc.El a pus bazele partidului Garda de Fier sau al Legiunii Arhanghelul Mihail ,cunoscuti ca Legionari sau Miscarea Legionara sau neoficial, Camasile Verzi.Capitanul a fost intotdeauna dusmanul coruptiei parlamentare,a evreilor si a comunismului.El a promovat ortodoxismul nationalist in cadrul Legiunii Arhanghelul Mihail stabilind o legatura structurala intre crestinismul ortodox si "romanitate".A identificat principalii inamici ai nationalismului si credintei romanesti pe "evrei" si democratia liberala despre care spunea ca„democraţia sfarmă unitatea neamului românesc, expunându-l dezbinat în faţa blocului unit al puterii iudaice".
Dupa multi ani, iata ce declara un membru al fracmasoneriei,membru al Grupului Bildeberg sclavii lui Satan:suntem interesaţi să obstrucţionăm tot ceea ce ar putea conduce spre bine, armonie şi credinţă religioasă veritabilă, deoarece altfel controlul şi puterea noastră nu mai sunt eficiente.Si iata ce spune despre Democratie:"Pentru a ascunde cat mai bine manevrele politice si financiare pe care le declansam,in aceste scopuri ne folosim de cea mai spectaculoasa idee pe care am reusit sa o infiltram oamenilor in ultimii doua sute de ani".
se dovedeşte foarte eficientă chiar şi în prezent. Te vei mira, dar ea poartă un nume foarte
                               Mare vizionar,spirit catalizator,cu o energie si o dragoste imensa pentru Neamul Romanesc,dispretuitor de moarte,integru si cumpatat Capitanul a fost si a ramas idolul poporului roman,simbolul luptatorului si martirajului romanesc,imbold la lupta si jertfire pentru toate generatiile viitoare de Romani in sprijinul Neamului.El cerea oamenilor lui sa creada in Dumnezeu si in credinta crestina si sa-si iubeasca neamul si sa creada in viitorul lui.
        Capitanul a fost un inamic al jidanilor evrei si al comunistilor fapt ce i-a adus moartea.Cu toate acestea nu a fost sovin nationalist ci dimpotriva,el a recunoscut drepturile minoritatilor conlocuitoare dar in masura in care acestea dadeau dovada loialitatii lor Statului Roman.
       Eu cred ca, creatia politica romaneasca va fi posibila atunci cand in locul monstruoasei abstractii a Statului Roman actual se va realiza,de la Capitan pana la ultimul roman,sentimentul marii comuniuni romanesti.


Ion Antonescu-ofiţer de carieră, general şi politician român a fost considerat de-a lungul anilor de catre structurile jidano-comuniste un criminal de razboi.   Poporul a fost invatat sa creada doar ceea ce au vrut comunistii, invingatori in urma celui de-al II-lea razboi mondial, de aceea o mare parte din populatie nu stie cine a fost cu adevarat Maresalul Ion Antonescu. Chiar mai rau si dureros chiar as putea spune este faptul ca multi il considera pe Antonescu un criminal de razboi pentru ca a intrat in razboi alaturi de Germania, sustinand regimul fascist, si a pierdut sau ca ar fi promovat o politica antisemita, mergand pana la Holocaust.Cu toate acestea Maresalul Ion Antonescu va ramane pe veci un "Erou National" in inimile celor care stiu cu adevarat intentiile acestuia si mai presus de toate iubirea sa fata de tara si de poporul roman.Cum sa stai calm si linistit vazandu-ti neamul cum moare in mainile acestor oameni care cauta doar sa-si atinga scopurile personale? 
          "Sufletul meu, impreuna cu Patria noastra, au constituit si vor constitui pentru mine singurele adevarate altare inaintea carora am ingenuncheat, fara rezerve si conditii, gandirea si energia mea. Aceasta fiindca sufletul meu, vreau sa-l redau, cand va veni ceasul, tot asa de curat cum l-am primit si Patria fiindca doresc sa o vad, inainte de a muri, inaltata, respectata si temuta.
Acestea sunt cele doua carti cu adevarat sacre ale religiei mele. In ele am invatat de copil sa citesc si pe ele le rasfoiesc si acum, zilnic. Si atunci cum as putea pune "ambitia" personala si "amorul meu propriu" deasupra intereselor Patriei mele? Pentru a o servi nu poate fi umilinta." Acestea erau cuvintele Maresalului,ca un testament peste timp,un exemplu pentru noi cei de azi si pentru cei ce ne vor urma.E timpul sa cunoastem adevarata istorie,sa-i cunoastem pe adevaratii eroi ai neamului  si sa respectam memoria lor.Acesti doi mari eroi ai neamului ne-au dat o lectie de patriotism,dar mai presus de asta o lectie de credinta in Dumnezeu si in Iisus Hristos Mantuitorul.
     E timpul sa respingem ISTORIA FURATA ,sa inlaturam impostorii si dusmanii neamului care sunt aceeasi din totdeauna,  sa identificam si sa promovam valorile nationale,dar mai ales sa nu uitam de Credinta !!



Niciun comentariu: